Aarhus – Skadesforebyggelse til CrossFittere

OBS! I forbindelse med lørdagens workshop er det muligt at få en konsultation hos CrossFys fredag d 18. i tidsrummet 10-18 i Spartan Mentality. Booking link kommer snart; indtil da kan du sende en email til hej@crossfys.dk hvis du vil reservere din tid.

Vil du nå dine træningsmål i CrossFit uden at holdes tilbage af skader og skavanker?

Så har du nu muligheden for at tilmelde dig “CrossFys Prehab Workshop”

På Workshoppen vil blive gennemgået en masse praktiske værktøjer til at forebygge bla. skulder-, ryg og knæskader!

På baggrund af en række simple screeninger vil du lære din krop endnu bedre at kende og forstå hvordan du skal tilpasse din træning til netop din krop.

Du vil stifte bekendtskab med en masse forebyggende øvelser og træningstiltag og efter workshoppen vil du få tilsendt simple skadesforebyggende programmer og rutiner, som er lette at gå til implementere i din øvrige træningsplan.

Workshoppen tager udgangspunkt i forskning omkring skadesforebyggende træning samt CrossFys’ over 10 års erfaring med træning og behandling af Crossfittere helt fra nybegynderen og til en masse atleter, der har deltaget ved bøde Regionals og CrossFit Games!

Dyrker du CrossFit og vil lærer hvordan du via simple værktøjer kan forebygge skader og  blive en endnu bedre CrossFitter, så er dette workshoppen for dig!

Tilmeld dig og få redskaberne til at blive smidigere, stærkere og mere skudsikker i forhold til skader!

Pris: 400kr
Tid: Lørdag d 19. Januar kl. 11-14
Sted: CrossFit Spartan Mentality, Søren Frichs Vej 34C, 8230 Aabyhøj

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.