CrossFys’ 4 ugers håndstandsforløb

Vil du rykke dig mere end du troede muligt, så hop med på CrossFys’ håndstandsforløb. Herunder kan du læse om forløbet og hvilke fremskridt du kan forvente.

På dette link kan du tilmelde dig håndstandsforløbet. Næste forløb starter onsdag d. 19. august 2020: https://ezme.io/c/G6/zpjn

Opbygning af forløbet

CrossFys’ 4 ugers håndstandsforløb er opbygget som et holdforløb, hvor deltagere har 2 ugentlige trænings-sessioner, samt får udleveret et 20 minutters træningsprogram, som skal udføres 2 gange ugentligt. Der er ingen krav til dit niveau inden du starter, alle kan være med. Og hvis du er nervøs for at stå på hænder med hovedet nedad eller sparke dig op til en håndstand, har vi en masse metoder til at hjælpe dig med at overvinde denne eventuelle “frygt”.
Holdtræningen bliver varetaget af Thomas Christoffersen og Andreas Hessner, der begge har stor erfaring med Gymnastik og CrossFit, samt med at lære folk at stå på hænder.
Thomas har undervist CrossFit i over 7 år og har gennem flere år afholdt en lang række workshops i håndstandstræning.
Andreas er fysioterapeut og har tidligere været træner for CrossFit Copenhagens konkurrencehold, som har deltaget til Regionals og andre store internationale konkurrencer.

Tilmeld dig Håndstands-forløbet her

Skal du udvikle en effektiv og flot håndstand, kræver det at man bygger elementerne op fra bunden.
Derfor starter de første 2 uger af håndstandsforløbet på træning af alignment og kontrol. Målet er at give deltagerne så gode forudsætninger som muligt, inden øvelserne bliver mere avancerede. Det var vigtigt for udviklingen af en håndstand, at der er fuld forståelse for alignment og kontrol.

Vil du læse mere om hvordan du bliver bedre til håndstand og omkring teorien bag, så læs denne blogpost

Hvor og hvornår

Næste forløb starter Onsdag d. 19. august 2020 kl. 16 i Trykkeriet, i Nordvest (Rentemestervej 56).

Holdtræningerne ligger hver onsdag eftermiddag (kl. 16-17) og lørdag formiddag kl. 10.30-11.30.

Prisen for forløbet er 599 kroner, og indeholder altså i alt 8 timers undervisning, et personligt håndstands-program samt en grundig screening og tests af dine forudsætninger og før/efter test så du kan se din fremgang.

Er du seriøs omkring at lærer at stå på hænder og kunne du godt tænke dig at blive lige så god til håndstand som en gymnast så skynd dig, at få tilmeldt dig forløbet her!

Du kan godt forvente at se store fremskridt!

Data fra vores screeninger før og efter forløbet viser at deltagerne på forløbet forbedrer deres styrke og udholdenhed i handstand wallhold (hold i top af wallclimbs) med 16 sekunder i gennemsnit! Dvs. de i gennemsnit kan holde denne position 16 sekunder længere.
Desuden laver vi en screening af balance og kontrol som start og afslutning på forløbet og her viser vores data at deltagere forbedre sig 38%.

Top af wallclimb. Et max-hold i denne øvelser er et godt udtryk for styrke- og udholdenhed ift. håndstand. Deltagerene på vores håndstandsforløb forbedre sig i gennemsnit 16 sekunder i max-hold i denne øvelse.

Cases

Julie rykkede sig fra at kunne stå 50 sekunder i Handstand Wallhold til at kunne stå 1 minut og 10 sekunder:
“Inden forløbet kunne jeg hverken gå eller stå på hænder. Nu kan jeg gå over 3 meter på hænder” (se video). Hun beskriver videre: ” Der var virkelig en god opbygning i træningen lige fra opvarmningen og de øvelses-progressioner vi lavede… pludselig gav det hele bare mening og jeg fik meget bedre kontrol og kunne mærke jeg vidste hvad jeg skulle gøre, når jeg stod på hænder”

Jeg vil både anbefale forløbet til dem, der ikke kan stå på hænder, men også dem der kan stå lidt men som synes de mangler kontrol og teknik”

Julie – Deltager på CrossFys Håndstandsforløb
Julie viser sin fremgang efter deltagelse på håndstandsforløbet. Hun gik fra hverken at kunne gå eller stå på hænder til at kunne gå 3,5 meter.

Tililmeld dig det næste håndstandsforløb og lær én gang for alle at stå på hænder som en gymnast! Tilmeldt dig forløbet her!

NB! Det er ikke et krav at man er medlem af Arca.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.