Skip to content

CrossFys’ 4 ugers håndstandsforløb

Vil du rykke dig mere end du troede muligt, så hop med på CrossFys’ håndstandsforløb. Herunder kan du læse om forløbet om se

Vil du læse mere om hvordan du bliver bedre til håndstand og omkring teorien bag, så læs denne blogpost

På dette link kan du tilmelde dig håndstandsforløbet: https://ezme.io/c/G6/eK4v

Opbygning af forløbet

CrossFys’ 4 ugers håndstandsforløb er opbygget som et holdforløb, hvor deltagere har 2 ugentlige trænings-sessioner, samt får udleveret et 20 minutters træningsprogram, som skal udføres 2 gange ugentligt.

Der er ingen krav til dit niveau inden du starter, alle kan være med. Og hvis du er nervøs for at stå på hænder med hovedet nedad eller sparke dig op til en håndstand, har vi en masse metoder til at hjælpe dig og komme over denne eventuelle “frygt”.

Den superviserede holdtræning bliver varetaget af Line Knudsen og Andreas Hessner, der begge er fysioterapeuter og har stor erfaring med Gymnastik og CrossFit, samt med at lære folk at stå på hænder.
Line er landstræner for det danske Team-gym landshold og Andreas har tidligere været træner for CrossFit Copenhagens konkurrencehold, som har deltaget til Regionals og andre store internationale konkurrencer.

Tilmeld dig forløbet
her

Skal du udvikle en effektiv og flot håndstand, kræver det at man bygger elementerne op fra bunden.
Derfor starter de første 2 uger af håndstandsforløbet på træning af alignment og kontrol. Målet er at give deltagende så gode forudsætninger som muligt, inden øvelserne bliver mere avancerede. Det var vigtigt for udviklingen af en håndstand, at der er fuld forståelse for alignment og kontrol.

Hvor og hvornår

Forløbet starter d. 29. oktober kl. 7 i Trykkeriet, i Nordvest (Rentemestervej 56).

Holdtræningerne ligger hver tirsdag og torsdag morgen kl. 7-8, så det er en fantastisk start på dagen med en times fokuseret håndstandstræning 🙂

Prisen for forløbet er 500 kroner, og indeholder altså i alt 8 timers undervisning, et personligt håndstands-program samt en grundig screening og tests af dine forudsætninger og før/efter test så du kan se din fremgang.

Er du seriøs omkring at lærer at stå på hænder og kunne du godt tænke dig at blive lige så god til håndstand som en gymnast så skynd dig, at få tilmeldt dig forløbet her!

NB! Det er ikke et krav at man er medlem af CrossFit Copenhagen.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.