CrossFys’ Muscle up forløb

CrossFys’ 8 ugers Muscle Up forløb er til dig, der vil være ekspert til Muscle Ups i bar og ringe.

Du har måske været der, eller er der stadig. Du har kæmpet i månedsvis på at lære muscle ups og du føler ikke helt du har knækket koden. Du tænker måske at målrettet teknisk træning og lidt ekstra styrke i flere af muscle up-relevante muskel-grupper ville hjælpe, men du er ikke helt sikker på hvordan du skal gribe det an. Du har brug for struktur samt målrettet og konsistent træning!

Vi ser dagligt dette behov rundt omkring i centrene, og det er præcis derfor vi, hos CrossFys har udviklet et 8 ugers Muscle Up forløb.

Tilmeld dig forløbet som starter lørdag d. 21. marts kl. 11.30 på Nørrebro, på linket: https://ezme.io/c/G6/env4

Andreas hjalp frem mod CrossFit Games 2016, Team Nordvest (herunder Julie Abildgaard), med den gymnastiske træning. Her ses Julie, som lavede nogle af verdens bedste tider under CrossFit Open i 2016.

Opbygning af forløbet

CrossFys’ 8 Ugers Muscle Up Forløb er opbygget som et holdforløb, hvor deltagere har 1 ugentlig holdtrænings-session. Dertil får du som deltager udleveret et personligt muscle up program, som skal laves 2-3 gange om ugen, og som bliver udarbejdet på baggrund af en screening af dine forudsætninger, så det rammer det helt rigtige niveau.

I forbindelse med holdtræningen, arbejder vi på de mest effektive progressioner og på de tekniske færdigheder der skal til, for at lære gode gymnastiske vaner og overføre dem til muscle ups. Vi hjælper dig med at aflære alle de gamle, dårlige vaner ifm. gymnastiske øvelser som pullups, dips og selvfølgelig muscle ups.

Jens, fra CrossFys har hjulpet Simone med at gå fra skuldersmerter, til at kunne lave 4 kipping bar muscle ups uden smerter. Simone arbejdede i forløbet også rigtig meget på strict gymnastisk styrketræning.

Der er ingen krav til dit niveau inden du starter, Men vi anbefaler kraftigt at du er i stand til at lave 1 god strict pullup eller chin-up inden du starter forløbet. Resten skal vi nok få trænet dig klar til. Og hvis du er nervøs for at komme op i de høje ringe, har vi også metoder til at hjælpe dig med at overvinde denne eventuelle “frygt”.
Holdtræningen bliver varetaget af Andreas Hessner og Jens Vallenhof, der begge er fysioterapeuter har stor erfaring med Gymnastik i CrossFit, samt med at lære folk at lave muscle op.
Jens har lavet gymnastics hold-programmet i CrossFit Copenhagen i flere år og Andreas har fra 2012 til 2016 været træner for CrossFit Copenhagens konkurrencehold, som har deltaget til Regionals og andre store internationale konkurrencer. Via dette arbejder med nogle af Danmarks og Europas bedste CrossFit-atleter er vores tilgang til Muscle Up-træning og programmering udviklet.

Tilmeld dig forløbet på linket: https://ezme.io/c/G6/env4

Her ses Joakim Ro-Poulsen, som har deltaget ved Regionals i 2014 og 2016, og var til CrossFit Games med Team Nordvest i 2016. Andreas fra CrossFys trænede Joakim på CFC’s konkurrencehold mellem 2012-2016.
Her en lille video, hvor Andreas fra CrossFys viser nogle tekniske aspekter i effektive Bar Muscle Ups. Lad dig ikke afskrække af at det virker som det rene utopi at kunne lave muscle ups på denne måde. Med den rigtige styrke- og teknik-træning. Kan du også komme til at lave Muscle ups som i videoen.

Nu har du chancen for at tilmelde dig forløbet, der starter d. 21. marts 2020 og kører 8 uger.
https://ezme.io/c/G6/env4

Prisen for forløbet er kun 1199,00kr. og det er altså for 8 timers undervisning med to undervisere, og 8 ugers personligt muscle up program.

Skriv til os på hej@crossfys.dk, hvis du har spørgsmål til forløb.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.