CrossFys’ 6 ugers Muscle Up forløb er til dig, der vil være ekspert i Muscle Ups i bar og ringe.

Du har måske været der, eller er der stadig. Du har kæmpet i månedsvis på at lære muscle ups og du føler ikke helt du har knækket koden. Du tænker måske at målrettet teknisk træning og lidt ekstra styrke i flere af muscle up-relevante muskel-grupper ville hjælpe, men du er ikke helt sikker på hvordan du skal gribe det an. Du har brug for struktur samt målrettet og konsistent træning!

Vi ser dagligt dette behov rundt omkring i centrene, og det er præcis derfor vi, hos CrossFys har udviklet et 6 ugers Muscle Up forløb. I denne blogpost kan du læse mere om forløbet, hvordan det er bygget op og hvad du kan forvente dig!

Tilmeld dig forløbet som starter tirsdag d. 16. august kl. 17.00 på Nørrebro (Trykkeriet) her

Opbygning af forløbet

CrossFys’ 6 Ugers Muscle Up Forløb er opbygget som et holdforløb, hvor deltagere har 2 ugentlige holdtrænings-session. Dertil får du som deltager udleveret et Muscle Up Program, som er udviklet til at du kan træne på præcis det niveau du aktuelt er på, og som stiger gradvis i sværhedsgrad og som du kan blive ved at arbejde på også efter forløbet afsluttes.

I forbindelse med holdtræningen, arbejder vi på de mest effektive progressioner og på de tekniske færdigheder, der skal til for at lære gode gymnastiske vaner og overføre dem til muscle ups. Vi hjælper dig med at aflære gamle dårlige vaner, som muligvis har forhindret dig i at blive god til Muscle Ups.

CrossFys har hjulpet Simone med at gå fra skuldersmerter, til at kunne lave 4 kipping bar muscle ups uden smerter. Simone arbejdede i forløbet også rigtig meget på strict gymnastisk styrketræning.

Der er ingen krav til dit niveau inden du starter, Men vi anbefaler kraftigt at du er i stand til at lave 1 god strict pullup eller chin-up inden du starter forløbet. Resten skal vi nok få trænet dig klar til. Og hvis du er nervøs for at komme op i de høje ringe, har vi også metoder til at hjælpe dig med at overvinde denne eventuelle “frygt”.
Holdtræningen bliver varetaget af Andreas Hessner, Nikolaj Nøhr og Thomas Christoffersen der alle har stor erfaring med Gymnastik i CrossFit, samt med at lære folk at lave muscle op.

https://youtu.be/xpUiNs9LaUg
Andreas hjalp Team Nordvest (herunder Julie Abildgaard) frem mod CrossFit Games 2016, med den gymnastiske træning. Her ses Julie, som lavede nogle af verdens bedste tider under CrossFit Open i 2016

Næste forløb?

Næste Muscle Up forløb starter tirsdag d. 16. august 2022 i Trykkeriet i København NV.

Fællestræninger finder sted hver tirsdag (kl. 17-18) og hver lørdag (kl. 10-11) i Trykkeriet.

Nogle af de hyppigste spørgsmål vi får stillet er om man skal kunne deltage på alle fællestræninger, for at melde sig til forløbet. Svaret på dette er, at man selvfølgelig får det optimale ud af forløbet hvis man kan deltage til alle fællestræningerne, men at kan man deltage på minimum 8 ud af de 12 fællestræninger, så giver det helt klart mening at tilmelde sig. Desuden får man også tilsendt muscle up-programmet som man skal lave ved siden af fællestræningerne, og som man også kan og bør fortsætte med efter forløbet er afsluttet.

Nu har du chancen for at tilmelde dig forløbet, der starter d. 16. august 2022 og kører 6 uger.
Link til tilmelding

Prisen for forløbet er kun 1200kr. og det er altså for 12 timers undervisning, og samt et effektivt muscle up program.

Skriv til os på hej@crossfys.dk, hvis du har spørgsmål til forløbet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.