CrossFys’ Muscle up forløb

CrossFys’ 6 ugers Muscle Up forløb er til dig, der vil være ekspert til Muscle Ups i bar og ringe.

Du har måske været der, eller er der stadig. Du har kæmpet i månedsvis for at lære muscle ups og du føler ikke helt du har knækket koden. Du tænker måske at målrettet teknisk træning og lidt ekstra styrke i flere af muscle up-relevante muskelgrupper ville hjælpe, men du er ikke helt sikker på hvordan du skal gribe det an. Du har brug for struktur samt målrettet og konsistent træning!

Vi ser dagligt dette behov rundt omkring i centrene, og det er præcis derfor vi, hos CrossFys har udviklet et 6 ugers Muscle Up forløb.

Tilmeld dig forløbet som starter søndag d. 3. oktober 2021 kl. 9.30-10.30 i Trykkeriet Nordvest (Rentemestervej 56), på linket: https://ezme.io/c/G6/env4

Fællestræningerne er placeret hver søndag (kl. 9.30-10.30) og hver torsdag (kl. 18-19)

Et af værktøjerne til mestring af Muscle Ups er relevante progresioner og gradvis progression. Her ses et par af de progressioner man kommer til at arbejde med på forløbet.

Opbygning af forløbet

CrossFys’ 6 Ugers Muscle Up Forløb er opbygget som et holdforløb, hvor du som deltager har 2 ugentlige holdtrænings-sessioner. Dertil får du udleveret et personligt muscle up program, som skal laves 2-3 gange om ugen, og som bliver udarbejdet på baggrund af en screening af dine forudsætninger, så det rammer det helt rigtige niveau.

I forbindelse med holdtræningen, arbejder vi på de mest effektive progressioner og på de tekniske færdigheder der skal til, for at lære gode gymnastiske vaner og overføre dem til muscle ups. Vi hjælper dig med at aflære alle de gamle, dårlige vaner ifm. gymnastiske øvelser som pullups, dips og selvfølgelig muscle ups.

CrossFys har hjulpet Simone med at gå fra skuldersmerter, til at kunne lave 4 kipping bar muscle ups uden smerter. Simone arbejdede i forløbet også rigtig meget på strict gymnastisk styrketræning.

Der er ingen krav til dit niveau inden du starter, Men vi anbefaler kraftigt, at du er i stand til at lave 1 god strict pullup eller chin-up inden du starter forløbet. Resten skal vi nok få trænet dig klar til. Og hvis du er nervøs for at komme op i de høje ringe, har vi også metoder til at hjælpe dig med at overvinde denne eventuelle “frygt”.
Holdtræningen bliver varetaget af Andreas Hessner, Jens Vallenhof og Thomas Christoffersen der alle har stor erfaring med Gymnastik i CrossFit, samt med at lære folk at lave muscle op.

Jens har lavet programmering til gymnastics holdende i Arca i flere år og Andreas har fra 2012 til 2016 været træner for CrossFit Copenhagens konkurrencehold, som har deltaget til Regionals og andre store internationale konkurrencer. Via dette arbejde med nogle af Danmarks- og Europas bedste CrossFit-atleter, er vores tilgang til Muscle Up-træning og programmering udviklet.

Tilmeld dig forløbet på linket: https://ezme.io/c/G6/env4

Prisen for forløbet er kun 999,00kr. og det er altså for 6 timers undervisning med to undervisere, og 6 ugers personligt muscle up program.

Skriv til os på hej@crossfys.dk, hvis du har spørgsmål til forløb.

1 Comment

  1. […] Du kan også læse mere om forløbet her […]

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.